Sunday, October 17, 2010

Meciul etapei. Sa radem cu Fotbalistiii!



Dinamo: Pisica - Zizou, Ţimo, Cocoşul, Justin Timberlake - Baronul, Chinezul , Cap de Zmeu, Bobină - Corbul, Cioara, Printul

Antrenori: Ţînţarul şi Procuroru'

Conducere: Shakira
 



 Conducere El Ciobandante....Dodel, Ciordel, 



A fost odata ca-n povesti, a fost ca niciodata, un mare fotbal romanesc...si o mare debandada.  Acum cand ungurii au plecat, si avem un fotbal mai curat, ciobanul plange nencetat, in a lui ograda, dupa draga si iubita lui shakira de alta data. Cu o voce de soprana Oracolul ne canta..."mi-sa rupt-n cusatura si pe ciobandante-l doare-n....cot". cam atat inspiratie pe ziua de azi.

Daca tot e derby de comunisti...sa va spun....Hai Pa!

PS: Vaslui a foso-lit pa unguri...5-3, pacat ca nu a fost si al 6-lea sa fie set.

Tuesday, October 5, 2010

Scumpul meu, la pret redus!




                                             Viata Traita la Trei sfert, de Traiam...Base...scufundatara

M-am gandit sa scriu cateva cuvinte cu lopata caci cu furca se risipesc...dinc auza reducerii de bujiet, la lumina unui felinar stins (doar25%), ma apucat un dor nespus dupa scoala, incat eram in stare sa ma arunc in fata mainii de spalat...(revnim la albalux...pt ca sa ajutam la bujietu romanesc...)...scrisoare de intentie catre...Bai molecula H2SO4, daca iti trag o palma iti bag familia in cheltuiel...(Pe criza asta cred si eu).....




Aveeeemmmm diplome la pret redus....din cauza lipsei de cerneala din calimara am decis ca, clientii sa completeze singuri ce au terminat....ca oricum la noi nu mai conteaza diploma...ci..."vechimea" =))

Friday, October 1, 2010

Lucru in ECHIPA!





Asa este o zi de lucru a mea, dupa cum se spune, in echipa, iar eu sunt dorel. Traiasca institutiile romanesti de stat si guvernul nostru barv si cinstit al romaniei. Dupa nume poti spune "eu lucrez la stat ca sa stau". Da stau altii ca tu ala mic si prapadit "nu poti pentru ca sa stai" cum sa opresti din lucru enciclopediile statornice ale statului romanesc....la stat se potriveste zicala "pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti". TRAIASCA PARTIDUL SOCIALIST ROMANIA MARE!...ca ne da si noua o piane...ca sa nu zicem ca e zgarcit....nerecunoscatori ce suntem. Sa ne fie rusine ca mancam din mana statului...ca doar ele ne vrea binele.
LAREVENTINDEO!