Friday, December 31, 2010

La Multi Ani 2011 !

ABBA - Happy New Year 2011 (HD)




Aho, aho, copii şi fraţi,
Staţi puţin şi nu mânaţi,
Pe portal vă adunaţi
Şi cuvântu mi-ascultaţi!
S-a sculat mai an
Iancu Marian
Ca să schimbe antrenoru'.
Iaca-ncepe pluguşoru'

Iarna-i grea, omătu'-i mare,
Dar în Spania e soare!
Nu e loc de căciuliţă
Unde s-a întors "Guriţă".
Marian Iancu, foc şi pară,
Imediat l-a dat afară
Că-n ultimul meci din an
Nu l-a-nvins pe Tata Jean.
Cin să vină-n locul lui?
Prompt, răspunsul Iancului:
"Să luăm titlu'-n noul an,
L-am readus pe Duşan."

Două zile-au negociat
Până cehul a semnat
Să se-ntoarcă în Banat.
Iară Iancu, uşurat,
Se puse pe transferat.
Iarna-i grea, criza e mare,
Iar patronu' bani mulţi n-are
Şi nici "Prinţu'", nici Munteanu
N-or juca aici la anu'.

Umblă însă vorba-n sat
C-ar veni ceva băiat
Care-n lobdă n-a mai dat
C-a tot fost accidentat.
Nae Mitea, un fost "câine",
Care ar mânca o pâine
De la Poli Timişoara
Începând din primăvară.

S-a mai zis de-un lusitan,
Fost stelist şi fost clujean,
Şi până ieri urzicean.
Dribling bun, viteză mare,
Calităţi băiatu' are.
A intrat pe fir Rapidu',
Da' tipu' s-a dus în Cipru.
Şi-astfel, a părăsit ţara
Ocolind şi Timişoara.

Cine ştie ce-o mai fi
Şi cine o mai veni.
Oricum, fie ca la vară,
Când o fi mai cald pe-afară,
Să ne-mbăiem toţi "La Peşti"
Că ăia din Bucureşti
Or intrat cu toţii-n boală
Că Poli e campioană

Până visu s-o-mplini,
Până vom sărbători,
S-aveţi un an fericit
Lângă clubul vost' iubit,
La stadion să v-adunaţi
Pentru Poli să strigaţi,
Fiindcă doar cu voi în spate
Putem spune că se poate
Să câştigăm campionatul.
La stadion, întreg Banatul!

Saturday, December 25, 2010

Povestea trista, a bradului de Craciun!

Urari de Sarbatori!!

Fulgii cand incep sa cada… se asterne iar zapada, pe strazile poleite…multi betivani or sa cada…(Morala: Sa nu beti de Craciun :P)
-------------------------------------------------------------------------------
In ziua de Craciun cand te indopi cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa suspini…eu am sa-ti aduc aminte ca nu e bine sa consumi excesiv sare, zahar si grasimi.
-------------------------------------------------------------------------------
Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)

Monday, November 22, 2010

Ordonanta de urgenta...

GuVERNUL ROMÂNIEI hotăreşte: Art.1 Începînd cu data de 01.11.2010,pensionarii pot traversa pe culoarea roşie a semaforului. Art.2 Dacă în maximun 30 zile nu se vor obţine rezultate >mulţumitoare, începînd cu data de 01.12.2010 traversarea pe culoarea rosie a semaforului devine OBLIGATORIE. Art. 3 Pentru că tot nu se întrevede o relansare economică, de la 01.01.2011 măsura se poate extinde şi asupra bugetarilor. Art. 4 Începînd cu data de 01.11.2010 Guvernul României oferă slujbe gratuite tuturor şomerilor. Slujbele vor fi oficiate de preoţi,episcopi,arhiepiscopi si de Preafericitul, preşedinte al României.


Sunday, November 21, 2010

Friday, November 12, 2010

Cabinet Stomatologic (de criza) :))




Ce sa mai spunem.....suntem din lumea a 3-a.....dupa cum o zis "perversu"...
"Ori suntem golani, ori nu mai suntem?" :)).....

Friday, November 5, 2010

Intradevar! Unii e tari, altii nu e!

Sa ma mandresc si eu 5 minute....romao-bulgarii au facut o seara frumoasa, cel putin pt mine....


STEAUA BUCURESTI - ULTRECHT 3-1 
Marcatori: Stancu 2, Gardos respectiv Mertens.


LEVSKI SOFIA-LILLE OSC 2-2
Marcatori: Dembele, Gadjev respectiv Melo, Ivanov(autogol)


RAPID VIENA-CSKA SOFIA 1-2
Marcatori: Salihi(penalty) respectiv Yanchev, Marquinhos


Celorlalti le uram succes!!!


Sunday, October 17, 2010

Meciul etapei. Sa radem cu Fotbalistiii!



Dinamo: Pisica - Zizou, Ţimo, Cocoşul, Justin Timberlake - Baronul, Chinezul , Cap de Zmeu, Bobină - Corbul, Cioara, Printul

Antrenori: Ţînţarul şi Procuroru'

Conducere: Shakira
 



 Conducere El Ciobandante....Dodel, Ciordel, 



A fost odata ca-n povesti, a fost ca niciodata, un mare fotbal romanesc...si o mare debandada.  Acum cand ungurii au plecat, si avem un fotbal mai curat, ciobanul plange nencetat, in a lui ograda, dupa draga si iubita lui shakira de alta data. Cu o voce de soprana Oracolul ne canta..."mi-sa rupt-n cusatura si pe ciobandante-l doare-n....cot". cam atat inspiratie pe ziua de azi.

Daca tot e derby de comunisti...sa va spun....Hai Pa!

PS: Vaslui a foso-lit pa unguri...5-3, pacat ca nu a fost si al 6-lea sa fie set.

Tuesday, October 5, 2010

Scumpul meu, la pret redus!




                                             Viata Traita la Trei sfert, de Traiam...Base...scufundatara

M-am gandit sa scriu cateva cuvinte cu lopata caci cu furca se risipesc...dinc auza reducerii de bujiet, la lumina unui felinar stins (doar25%), ma apucat un dor nespus dupa scoala, incat eram in stare sa ma arunc in fata mainii de spalat...(revnim la albalux...pt ca sa ajutam la bujietu romanesc...)...scrisoare de intentie catre...Bai molecula H2SO4, daca iti trag o palma iti bag familia in cheltuiel...(Pe criza asta cred si eu).....




Aveeeemmmm diplome la pret redus....din cauza lipsei de cerneala din calimara am decis ca, clientii sa completeze singuri ce au terminat....ca oricum la noi nu mai conteaza diploma...ci..."vechimea" =))

Friday, October 1, 2010

Lucru in ECHIPA!





Asa este o zi de lucru a mea, dupa cum se spune, in echipa, iar eu sunt dorel. Traiasca institutiile romanesti de stat si guvernul nostru barv si cinstit al romaniei. Dupa nume poti spune "eu lucrez la stat ca sa stau". Da stau altii ca tu ala mic si prapadit "nu poti pentru ca sa stai" cum sa opresti din lucru enciclopediile statornice ale statului romanesc....la stat se potriveste zicala "pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti". TRAIASCA PARTIDUL SOCIALIST ROMANIA MARE!...ca ne da si noua o piane...ca sa nu zicem ca e zgarcit....nerecunoscatori ce suntem. Sa ne fie rusine ca mancam din mana statului...ca doar ele ne vrea binele.
LAREVENTINDEO! 

Sunday, September 19, 2010

Un meci pe cinste...dar nu pe teren ci in peluza!




Totul e bine si frumos....in afara de vreme, ajungem la stadion, se intra usor...spectatori 3000-4000....acceptabil. Avem un antrenor nou...care debuteaza cu o victorie...frumos..2-1 cu sportu' Bun venit domnu Contra...dar nu despre asta vorbim noi acum....incepe meciu, suntem 3 prieteni 1 tine cu sportu (dar in surdina) noi cu poli, binenteles, ne pregatim sa vedem un meci frumos, cand din stanga noastra o doamna de varsta a 3-a sa zicem...a inceput sa le explice fotbalistilor, numai ca nu ii zburau fatetele...in termeni numai de (barbati) stiuti...sa le imparta cu fericire carne, cand la kilogram, cand la bucata...depinde de faza in care se aflau in teren...ca sa nu va tin mai mult...vedeti filmuletul de mai sus...si o sa intelegeti.











Iar in cel de al 2-lea clip va prezint varianta masculina si moldoveneasca a suporterului poli, nu din timisoara de adata aceasta ci din iasi la un meci cu shatior, banuiesc ca era amical, dar e frumos, va doresc  vizionare placuta.

Friday, September 17, 2010

Tiki Takka vs Levski Takka :))



Momentan Tiki takka a domnului Becali nu o pot prezenta ca nu avem cu ce...o sa facem un mic rezumat al meciului Levski Sofia - FC Gent 3-2...dupa ce au fost condusi cu 0-1 si 1-2...bravo lor. Iar ca incheiere as dori sa fac plecaciuni unui preten care ar trebui sa joace la pariuri mai des...la 1-0 pt liverpool a zis ca se va termina 4-0 ....a fost aproape. Pacat ca domnu Ilie Dumitrescu a fost din nou "Fortuit" sa faca o schimbare la inceputul meciului...:))....Bine si asa rau=Tiki Takka romaneasca.

Saturday, September 11, 2010

Nu puteam sa nu o impartasesc cu voi!




  





E prea frumos sa ca nu vedeti imnul crizei-Kaka Maka, daca tot vorbim de criza....au inceupt sa plece si profesorii...ii compatimesc pe acei copii care vor face scoala primara cu EBA! Oricum suntem obisnuiti sa o luam pe la spate, doar suntem o tara de "bend over", in nici un caz de patroni. Deci sa nu mai comentez....clipul spune mai multe decat trebuie. Sa aveti o zi faina....Astept comenturi!

Thursday, September 9, 2010

In pelerinaj la Basilica Minor Maria Radna-Lipova








Sa fiu sincer titlul nu exprima realitatea ....in pelerinaj inseammna sa merg pe jos cel putin 50-60 de Km, dar e prea frumos titlul ca sa exprime oarecum excurisa mea la basilica. Deci, eu nici nu stiam ca e sf marie mica cand m-am trezit dimineata, mi-sa spus si am fost intrebat daca doresc sa merg la basilica maria radna cu MASINA., deci treaba cu pelerinaju pica, e ok...mai trebuia un obstacol...acceptul meu de a merge....totul a decurs foarte bine pana la basilica, tot imi vine sa zic manstire...a fost numita basilica minor de papa ioan paul al-2-lea...asa ca ....sa ii respectam rangul. Odata ajunsi la biserica, binenteles intarziati cu vre-o 15 minute, dar spre norocul nostru slujba o inceput cu o intarziere de 15 minute pt ca inaintea slujbei in limba romana a fost alta slujba in 3 limbi, deci odata ajunsi am zis...ca e bine o sa prindem toata slujba..dar ce sa auzi slujba...in fata noatra niste "scotieni (tarani in limbaj de balta)" vorbeau ca la restaurant....mai le lipsea meniul si totul era foarte ok. Cand faceau pauza cei indecisi cu meniul, se intampla sa il aud si pe parinte, dar ce sa auzi, doar eu puteam sa fiu norocos sa slujeasca un parinte fara dinti, il auzeai printre "resturile radiculare ramase", probabil de frica de medic. am zis ok, macar cantorul sa ma linisteasca, dar am eu norocul asta, am dat de o fosta colega a sorei mele de la vidu, si avea o voce de soprana ca nu am inteles nimic din ce canta iar in final cand am decis ca macar la rugaciune (tatal nostru),  fiecare era cu rugaciunea lui, nu puteai sa faci nimic in mod organizat. Toata lumea a venit la targ nu la biserica. Dupa slujba am mers sa vad camera tablourior (frumos nu am ce zice), sa imi iau un suvenir si sa plecam acasa tot cu dacia, cu pejou (adica in pelerinaj) cu alta ocazie. 

Va doresc o zi cat mai placuta.

Tuesday, September 7, 2010

Suntem buni! Chiar mai buni ca Bulgarii!...Am castigat 1 PUNCT!




Bulgar, nascut in romania, m-am trezit  optimist azi ca macar una din cele 2 nationale vor face ceva si o sa adorm dezamagit, dar ai cu ce sau cu cine??? Dar cand joci cu un pensionar ca maftei si cei 2 "printi" ai desertului Radoi si Cocis. Ooo am uitat de creatorul echipei, cel care face cosntructia prin finetea lui, nascut talent dar domnu Lucescu nu a vazut ca a ramas speranta...FLORESCU.....dupa nume poet....dupa joc....e "un mare talent", dar probabil la dansez pt tine...dar dupa cum zic ardelenii "bine si asa rau" ce sa mai zic de bulgarii care au reusit performanta de a face 0 puncte din 2 meciuri 0-4 cu anglia, sa zicem ca e de inteles, dar acasa cu muntenegru 0-1, ce sa mai comentam. ar trebuii sa ii trimitem la cursuri de meserii si pe romani si pe bulgari ...asta inc az ca mergem la fel de rau sa avem motive de a spune ca avem bucatari si ospatari si altele cele. In rest ce sa zic o zi faina va doresc

F.C. Pobeda Stadium (Dudeştii-Vechi)

Add caption





Date de contact Asociatia Sportiva Pobeda Dudestii-Vechi 
Adresa: Dudestii Vechi 1324 Dudestii Vechi
 Localitate:Dudestii Vechi  
Judetul: Timis
Telefon: 384430
Fax: -
E-mail: - 
Site web: -http://starbisnov.ro/ro

Monday, September 6, 2010

Buna ziua, prietene!

Stau si ma gabdesc, sunt eu in stare sa intretin un blog...sau e doar un foc de paie....mai vedem. Daca voi merge mai departe cu acest proiect....proiect, hmm...e un cuvant cam mare....va invit sa ma incurajati. ms