Sunday, September 19, 2010

Un meci pe cinste...dar nu pe teren ci in peluza!




Totul e bine si frumos....in afara de vreme, ajungem la stadion, se intra usor...spectatori 3000-4000....acceptabil. Avem un antrenor nou...care debuteaza cu o victorie...frumos..2-1 cu sportu' Bun venit domnu Contra...dar nu despre asta vorbim noi acum....incepe meciu, suntem 3 prieteni 1 tine cu sportu (dar in surdina) noi cu poli, binenteles, ne pregatim sa vedem un meci frumos, cand din stanga noastra o doamna de varsta a 3-a sa zicem...a inceput sa le explice fotbalistilor, numai ca nu ii zburau fatetele...in termeni numai de (barbati) stiuti...sa le imparta cu fericire carne, cand la kilogram, cand la bucata...depinde de faza in care se aflau in teren...ca sa nu va tin mai mult...vedeti filmuletul de mai sus...si o sa intelegeti.











Iar in cel de al 2-lea clip va prezint varianta masculina si moldoveneasca a suporterului poli, nu din timisoara de adata aceasta ci din iasi la un meci cu shatior, banuiesc ca era amical, dar e frumos, va doresc  vizionare placuta.

Friday, September 17, 2010

Tiki Takka vs Levski Takka :))



Momentan Tiki takka a domnului Becali nu o pot prezenta ca nu avem cu ce...o sa facem un mic rezumat al meciului Levski Sofia - FC Gent 3-2...dupa ce au fost condusi cu 0-1 si 1-2...bravo lor. Iar ca incheiere as dori sa fac plecaciuni unui preten care ar trebui sa joace la pariuri mai des...la 1-0 pt liverpool a zis ca se va termina 4-0 ....a fost aproape. Pacat ca domnu Ilie Dumitrescu a fost din nou "Fortuit" sa faca o schimbare la inceputul meciului...:))....Bine si asa rau=Tiki Takka romaneasca.

Saturday, September 11, 2010

Nu puteam sa nu o impartasesc cu voi!




  





E prea frumos sa ca nu vedeti imnul crizei-Kaka Maka, daca tot vorbim de criza....au inceupt sa plece si profesorii...ii compatimesc pe acei copii care vor face scoala primara cu EBA! Oricum suntem obisnuiti sa o luam pe la spate, doar suntem o tara de "bend over", in nici un caz de patroni. Deci sa nu mai comentez....clipul spune mai multe decat trebuie. Sa aveti o zi faina....Astept comenturi!

Thursday, September 9, 2010

In pelerinaj la Basilica Minor Maria Radna-Lipova








Sa fiu sincer titlul nu exprima realitatea ....in pelerinaj inseammna sa merg pe jos cel putin 50-60 de Km, dar e prea frumos titlul ca sa exprime oarecum excurisa mea la basilica. Deci, eu nici nu stiam ca e sf marie mica cand m-am trezit dimineata, mi-sa spus si am fost intrebat daca doresc sa merg la basilica maria radna cu MASINA., deci treaba cu pelerinaju pica, e ok...mai trebuia un obstacol...acceptul meu de a merge....totul a decurs foarte bine pana la basilica, tot imi vine sa zic manstire...a fost numita basilica minor de papa ioan paul al-2-lea...asa ca ....sa ii respectam rangul. Odata ajunsi la biserica, binenteles intarziati cu vre-o 15 minute, dar spre norocul nostru slujba o inceput cu o intarziere de 15 minute pt ca inaintea slujbei in limba romana a fost alta slujba in 3 limbi, deci odata ajunsi am zis...ca e bine o sa prindem toata slujba..dar ce sa auzi slujba...in fata noatra niste "scotieni (tarani in limbaj de balta)" vorbeau ca la restaurant....mai le lipsea meniul si totul era foarte ok. Cand faceau pauza cei indecisi cu meniul, se intampla sa il aud si pe parinte, dar ce sa auzi, doar eu puteam sa fiu norocos sa slujeasca un parinte fara dinti, il auzeai printre "resturile radiculare ramase", probabil de frica de medic. am zis ok, macar cantorul sa ma linisteasca, dar am eu norocul asta, am dat de o fosta colega a sorei mele de la vidu, si avea o voce de soprana ca nu am inteles nimic din ce canta iar in final cand am decis ca macar la rugaciune (tatal nostru),  fiecare era cu rugaciunea lui, nu puteai sa faci nimic in mod organizat. Toata lumea a venit la targ nu la biserica. Dupa slujba am mers sa vad camera tablourior (frumos nu am ce zice), sa imi iau un suvenir si sa plecam acasa tot cu dacia, cu pejou (adica in pelerinaj) cu alta ocazie. 

Va doresc o zi cat mai placuta.

Tuesday, September 7, 2010

Suntem buni! Chiar mai buni ca Bulgarii!...Am castigat 1 PUNCT!




Bulgar, nascut in romania, m-am trezit  optimist azi ca macar una din cele 2 nationale vor face ceva si o sa adorm dezamagit, dar ai cu ce sau cu cine??? Dar cand joci cu un pensionar ca maftei si cei 2 "printi" ai desertului Radoi si Cocis. Ooo am uitat de creatorul echipei, cel care face cosntructia prin finetea lui, nascut talent dar domnu Lucescu nu a vazut ca a ramas speranta...FLORESCU.....dupa nume poet....dupa joc....e "un mare talent", dar probabil la dansez pt tine...dar dupa cum zic ardelenii "bine si asa rau" ce sa mai zic de bulgarii care au reusit performanta de a face 0 puncte din 2 meciuri 0-4 cu anglia, sa zicem ca e de inteles, dar acasa cu muntenegru 0-1, ce sa mai comentam. ar trebuii sa ii trimitem la cursuri de meserii si pe romani si pe bulgari ...asta inc az ca mergem la fel de rau sa avem motive de a spune ca avem bucatari si ospatari si altele cele. In rest ce sa zic o zi faina va doresc

F.C. Pobeda Stadium (Dudeştii-Vechi)

Add caption





Date de contact Asociatia Sportiva Pobeda Dudestii-Vechi 
Adresa: Dudestii Vechi 1324 Dudestii Vechi
 Localitate:Dudestii Vechi  
Judetul: Timis
Telefon: 384430
Fax: -
E-mail: - 
Site web: -http://starbisnov.ro/ro

Monday, September 6, 2010

Buna ziua, prietene!

Stau si ma gabdesc, sunt eu in stare sa intretin un blog...sau e doar un foc de paie....mai vedem. Daca voi merge mai departe cu acest proiect....proiect, hmm...e un cuvant cam mare....va invit sa ma incurajati. ms