Friday, February 25, 2011

Reclama HONDA Vedeti filmuletul si apoi cititi

Inginerie

Dacă aţi crezut că persoanele care au constituit o cameră plină de piese Domino pentru a le răsturna mai târziu a fost uimitor, nu aţi văzut nimic încă. Nu există grafică pe calculator sau trucuri digitale în aceste imagini. Tot ceea ce veţi vedea s-a întâmplat în timp real, exact aşa cum îl vedeţi. Înregistrarea a necesitat 606 filmări, iar în primele 605 a existat întotdeauna ceva minor care nu a funcţionat.
A fost necesar ca echipa de înregistrare să instaleze aranjamentul iar şi iar şi a fost nevoie de mai multe săptămâni de lucru, zi şi noapte pentru a merge totul perfect şi a se realiza o filmare continuă. Costul de înregistrare a fost de 6 milioane de dolari şi a luat 3 luni pentru a termina, inclusiv proiectarea tehnică a etapelor. Durata acestui video este de doar 2 minute, dar de fiecare dată când Honda arată această reclamă pe postul britanic de televiziune, se fac destui bani pentru a ne sprijini pe fiecare dintre noi pentru tot restul vieţii noastre.
Această reclamă s-a dovedit a fi cea mai afişată din istoria Internetului. Directorii Honda cred că această reclamă se va plăti singură, pur şi simplu datorită proiecţiei gratuite. Când directorii generali Honda au privit-o, au aprobat-o imediat, fără ezitare, inclusiv cheltuielile. Tot ceea ce vedeţi în filmuleţ (în afară de pereţi, podea, rampă şi „Honda Accord” de la sfârşit - maşina întreagă) face parte din două automobile. Vocea este cea a lui Garrison Keiller.
Reclama a fost atât de bine primită de către directorii Honda, încât când aceştia au văzut-o, primul lor comentariu a fost despre cât de uimitor cei de la Computer Graphics au realizat reclama. Directorii aproape au căzut de pe scaune atunci când li s-a spus că înregistrarea a fost reală, fără elemente grafice sau orice alt trucaj.
 

No comments: